Înapoi  |   Home  »  Livrare și returnare

Livrare și returnare

Livrarea produselor.
 
Livrarea se efectuează prin firma de curierat DPD, FAN, Urgent Cargus și Sameday
 
Taxa de transport este de 20.00 RON.Înlocuire produs gratuit, retur gratuit pentru toate comenzile. Livrare gratuită pentru comenzi peste 300 ron.
 
Termenul uzual de livrare este de 2-4 zile lucrătoare. Zilele lucratoare sunt de Luni până Vineri inclusiv, cu exceptia sarbatorilor legale. Termenul se socoteste de la data confirmării comenzii.
 
În cazul în care coletul nu se livrează în maxim 4 zile lucrătoare vă rugăm să ne contactați.
 
Dreptul dvs. de a returna bunurile plătite în termen de 14 zile este garantat de Legea pentru protecția consumatorilor și de Comisia pentru protecția consumatorilor (ANPC) și noi vă garantăm returnarea și schimbul absolut gratuit!
 
Înlocuirea sau returnarea produselor.

Puteți să înlocuiți sau să returnați  gratuit în termen de 14 zile de la data primirii toate bunurile achiziționate de la magazinul nostru online, dacă produsele nu sunt purtate, spălate, călcate sau să îndepărtați etichetele,produsul trebuie sa fie in aceeași stare comercială in care a fost livrat, să nu fie folosit.

Nu se acceptă returnarea produselor care nu respectă condițiile de mai sus.

Cum efectuez înlocuire produs gratuit?

1) Completați certificatul de garanție și returnare și adăugați în colet.
Ambalați produsele corespunzător în pungă.

2) Efectuați o nouă comandă cu produsul dorit la schimb și specificați că doriți înlocuire produs în rubrica OBSERVAȚII COMANDĂ. Produsele dorite la schimb trebuie să aibă aceeași contravaloare sau să fie mai scumpe.
După efectuarea comenzii o să vă contacteze în maxim 3 zile lucrătoare de la firma de curierat DPD pentru a ridica coletul (cererea de ridicare o efectuăm noi). Dacă în maxim 3 zile lucrătoare nu vă contactează de la firma de curierat pentru a ridica coletul vă rugăm să ne sesizați prin e-mail la adresa sales@exclusivejeans.ro

Înlocuirea produselor se face în maxim 3 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, după procesare se expediază.

*IMPORTANT: Nu omiteți să specificați ÎNLOCUIRE PRODUS, când efectuați comanda.

Cum efectuez un retur gratuit?

1) Completați certificatul de garanție și returnare și adăugați în colet (specificați banca, codul BIC/SWIFT, titularul contului și contul bancar)
Ambalați produsele corespunzător în pungă.

2) Scrieți e-mail la sales@exclusivejeans.ro cu nume, prenume, telefon de contact, adresa de unde poate fi ridicat coletul, specificați că doriți returnarea produsului și returnarea contravalorii produsului.
După trimiterea e-mail o să vă contacteze în maxim 3 zile lucrătoare de la firma de curierat DPD pentru a ridica coletul (cererea de ridicare o efectuăm noi).

Dacă în maxim 3 zile lucrătoare nu vă contactează de la firma de curierat pentru a ridica coletul vă rugăm să ne sesizați prin e-mail la adresa sales@exclusivejeans.ro.

Procesarea coletului se face în decursul a 3 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, după care se pun banii în bancă - 5 zile lucratoare pentru incasare in cont.

Bucurați-vă de cumpărături! ❤️

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style

 

 

Recenzii ale clientilor