Înapoi  |   Home  »  Despre noi

Despre noi

Exclusive Jeans - The beauty of your style

 

Exclusive Jeans® este reprezentat de „EXCLUSIVE M” Ltd., companie înregistrată în baza dreptului comercial al Republicii Bulgaria cu id. Numărul Bulstat: 204311292; Număr TVA: BG204311292.

Exclusive Jeans® se află pe piața bulgară de modă pentru femei de peste 17 ani. Din 2021, creațiile Exclusive Jeans sunt disponibile pentru cumpărare numai în magazinul său online.

Influențat de stilul de stradă, de dorința de personalitate și de cele mai noi tendințe vestimentare, Exclusive Jeans® se străduiește să inspire clienții să se reinventeze și să își creeze propriul stil unic.

În decursul acestor ani și a sutelor de mii de clienți oferă, partenerilor și clienților noștri, încrederea în produsele noastre pentru a purta tendințele actuale ale modei, dar întotdeauna cu propriul stil unic. Toți partenerii noștri sunt designeri și producători importanți de modă pentru femei din Bulgaria, cu producție proprie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei în Bulgaria. 

În fiecare an, perfecționăm modelele și colecțiile, încercând să păstrăm stilul Exclusive Jeans® - Frumusețea stilului tău.

La noi puteți găsi produse de o calitate superioară:
 
Încălțăminte
"Dă-i unei domnișoare pantofii potriviți și ea poate cuceri lumea!" - Marilyn Monroe
Ei spun că nu ar trebui să scapi de pat și de încălțăminte pentru că în unul își petrece jumătate din viața lor. Nu compromite niciodată această parte a ținutei tale!
“Exclusive Jeans” este un producător și importator pentru Bulgaria de pantofi sport, cizme din piele naturală, botine,sandale și alte modele femei. Majoritatea produselor sunt lucrate manual din piele naturală de calitate superioară .
 
Genți
“Geanta este ca un autobuz din transportul urban - există întotdeauna spațiu!”
Gențile de mână oferite de "Jeans Exclusive" sunt atât funcționale, cât și moderne. Fiecare dintre ele are un caracter unic! Ele se disting prin rezistența, deoarece sunt realizate manual din piele naturală.
 
Îmbrăcăminte 
Prima impresie este esențială și cea mai ușor de construit o imagine memorabilă cu ajutorul îmbrăcămintei exterioare. Este întotdeauna recomandabil să aveți la dispoziție un astfel de articol de sezon.
Noi suntem gata să vă oferim o soluție adecvată adaptată stilului dvs. personal pe tot parcursul anului. Compania este producător și importator de jachete din piele naturală,piele ecologică, jachete de blugi, și altele.

Blugi și pantaloni
„Blugii reflectă democrația din modă!“


Blugii și pantaloni permit femeilor să se îmbrace confortabil, subliniind formele lor. Cu acest tip de articol, se poate obține un look atât casual, cât și elegant.
Posibile combinații sunt nenumărate, dar un lucru este sigur - blugi întotdeauna salvează situația!
"Exclusive Jeans" este un producător de o foarte lungă perioadă de timp de blugi și pantaloni de înaltă calitate. În magazinele noastre puteți găsi și compleuri care vor atrage atenția tuturor oriunde v-ați afla.
 
Bluze și cămăși
“Femeile au două probleme: nu au nimic de purtat și nu au loc în dulap!”


La “Exclusive Jeans” există o mare varietate de bluze și cămăși care pot fi combinate atât cu pantaloni, cât și cu fuste. Unele dintre ele sunt fabricate de către noi, altele sunt făcute de partenerii noștri străini de încredere - toate sunt fabricate din țesături italiene de înaltă calitate, care asigură că investiția este pe termen lung.
Pentru lunile mai reci oferim pulovere din lână și bumbac. Ele sunt o soluție excelentă pentru femeile cărora le place să combine moda cu funcționalitatea..
 
Fuste si rochii


„Rochia trebuie să fie suficient de strâmtă pentru a arăta că ești femeie și suficient de liberă pentru a arăta că ești o doamnă! "- Edith Head
Decorate pentru unele dintre cele mai feminine haine, fustele și rochiile sunt potrivite pentru toate ocaziile. Pentru a obține un aspect cu adevărat elegant, puteți avea încredere în articolele noastre unice realizate din țesături italiene de înaltă calitate.
O fusta sau o rochie elegantă va face ca femeile sa se uite la tine cu invidie iar bărbații să se uite cu plăcere ... Sa pui accent pe feminitatea ta si sa iti amintesti ca este arma ta cea mai periculoasa!

Exclusive M, SLR, VAT BG204311292, ul. Nikola Daskalov 10, Varna 9000, Bulgaria,

+40 373 78 44 42,

sales@exclusivejeans.ro

www.ExclusiveJeans.ro


 
 

Recenzii ale clientilor