LIVRARE GRATUITĂ LA FIECARE COMANDĂ!

LIVRARE, RETUR ȘI SCHIMB

LIVRARE, RETUR ȘI SCHIMB
 
LIVRARE GRATUITĂ LA FIECARE COMANDĂ!
 
Livrarea se efectuează prin firma de curierat DPD, FAN, Urgent Cargus și Sameday și este complet gratuită!
 
1) Livrare întotdeauna gratuită!

Comanda la adresă, easybox sau sediu curier cu livrare gratuită, indiferent de valoarea, kilogramele și dimensiunile transportului.
 
2) Cumpărături ușoare și sigure!
Selectează o mărime și adaugă produsele dorite în coș cu butonul „Cumpără”. Completați datele solicitate și finalizați comanda. Dacă este nevoie de clarificări, vă vom contacta telefonic sau prin e-mail.
Plata ramburs la curier sau cu cardul (când efectuați comanda)
 
3) Livrare rapidă în 2-3 zile lucrătoare!

Comenzile plasate înainte de ora 15:30 în zilele lucrătoare sunt livrate în 2-3 zile lucrătoare. 
*Articolele marcate ca „Disponibile în 14 zile” sunt livrate în 14 zile.
 
4) Fiți parte din Clubul ExJs!

Pentru a vă înscrie în Clubul ExJs, este necesar să faceți cumpărături pe site cu înregistrare.
 
- 5% reducere pentru fiecare comandă ulterioară + returnare și schimb complet gratuit atunci când valoarea comenzilor dumneavoastră este de 5786.72RON;
- 10% reducere pentru fiecare comandă ulterioară + returnare și schimb complet gratuit atunci când valoarea comenzilor dumneavoastră este de 8680.07RON;
* Reducerea se va efectua automat în contul dumneavoastră la comenzile ulterioare.
 
RETURNARE ȘI SCHIMB FĂRĂ PROBLEME
 
Aveți posibilitatea in termen de 14 zile, de la data primirii, să returnați sau să inlocuiti produsele achiziționate fără probleme, iar acestea trebuie sa fie in aceeasi formă comercială in care au fost primite:
- cu etichete și ambalaje intacte, etichetele să nu fie începărtate

- fără urme de folosire pe talpă/toc, probați încălțămintea într-un loc curat

- nu trebuie să fi fost folosite, spălate sau călcate.
Nu se acceptă returnarea produselor care nu respectă condițiile de mai sus.
 
Dreptul dvs. de a returna bunurile plătite în termen de 14 zile este garantat de Legea pentru protecția consumatorilor și de Comisia pentru protecția consumatorilor (ANPC)!
 
Returnarea produselor:
 
Cum efectuez un retur?

1) Completați certificatul de garanție și returnare și adăugați în colet (specificați banca, codul BIC/SWIFT, titularul contului și contul bancar)
Ambalați produsele corespunzător în pungă.

2) Scrieți e-mail la sales@exclusivejeans.ro cu nume, prenume, telefon de contact, specificați că doriți returnarea produsului și restituirea contravalorii produsului.
După trimiterea e-mail o să vă contacteze în maxim 3 zile lucrătoare de la firma de curierat DPD pentru a ridica coletul (cererea de ridicare o efectuăm noi).

Dacă în maxim 3 zile lucrătoare nu vă contactează de la firma de curierat pentru a ridica coletul vă rugăm să ne sesizați prin e-mail la adresa sales@exclusivejeans.ro.

Procesarea coletului se face în decursul a 3 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, după care se pun banii în bancă - 5 zile lucratoare pentru incasare in cont.
 
*Exclusive Jeans expediază toate comenzile gratuit, iar costul returnării( taxa de curierat) 30.00 RON unui produs pentru restituire contravaloare sau schimb este plătit de dvs.!
Clienții fideli, parte din Clubul ExJs, pot beneficia de retururi gratuite!
 
*Daca ai pierdut formularul de retur, il poți printa din profilul tău pentru comanda specifică de pe site-ul nostru (Autentificare -> Profil -> Istoricul comenzilor -> Formular de retur).


Cum efectuez înlocuire produs?
1) Completați certificatul de garanție și returnare și adăugați în colet.
Ambalați produsele corespunzător în pungă.

2) Efectuați o nouă comandă cu produsul dorit la schimb și specificați că doriți înlocuire produs în rubrica OBSERVAȚII COMANDĂ. Produsele dorite la schimb trebuie să aibă aceeași contravaloare sau să fie mai scumpe.
După efectuarea comenzii o să vă contacteze în maxim 3 zile lucrătoare de la firma de curierat DPD pentru a ridica coletul (cererea de ridicare o efectuăm noi). Dacă în maxim 3 zile lucrătoare nu vă contactează de la firma de curierat pentru a ridica coletul vă rugăm să ne sesizați prin e-mail la adresa sales@exclusivejeans.ro

3) Când primim produsele pe care le-ați returnat pentru schimb, vă vom trimite produsele noi cu transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii dumneavoastră.

*IMPORTANT: Nu omiteți să specificați ÎNLOCUIRE PRODUS, când efectuați comanda.

*Produsele de lenjerie intimă nu pot fi returnate sau schimbate din motive de igienă.

*Exclusive Jeans expediază toate comenzile gratuit, iar costul returnării( taxa de curierat) 30.00 RON unui produs pentru restituire contravaloare sau schimb este plătit de dvs.!
Clienții fideli, parte din Clubul ExJs, pot beneficia de retururi gratuite!Bucurați-vă de cumpărături! ❤️

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style

 

loading...