Înapoi  |   Home  »  Genți  »  Geantă din piele naturală Ravenna

Geantă din piele naturală Ravenna

Înapoi
Art.№: 14049
Selectați culoare și / sau mărime!
Alege culoare:Negru Au mai rămas doar 2 buc.!
  • Negru
576.00RON 576.00RON 576.00RON
buc
12Adaugă la favorite
În stoc

Geantă din piele naturală cu accente metalica în partea din față. Geanta se închide cu fermoar, are compartiment cu buznar interior.Geanta are 2 curele reglabile, una lungă și una scurtă.

*Notă: Geanta este lucrată manual și astfel fiecare piesă este unică în sine. Sunt posibile diferențe minime față de ceea ce este prezentat în imagini (de exemplu, forma capacelor, culoarea elementelor metalice etc.)

  • Material: Piele naturală
  • Stil: Casual
  • Sezon: Toamnă, Iarnă
0.0/5 Bazat pe 0 evaluări

Poți combina cu

Produse similare

Știați că...

Exclusive Jeans® se află pe piața bulgară de modă pentru femei de peste 17 ani. Influențat de stilul de stradă, de dorința de personalitate și de cele mai noi tendințe vestimentare, Exclusive Jeans® se străduiește să inspire clienții să se reinventeze și să își creeze propriul stil unic.

În decursul acestor ani și a sutelor de mii de clienți oferă, partenerilor și clienților noștri, încrederea în produsele noastre pentru a purta tendințele actuale ale modei, dar întotdeauna cu propriul stil unic. Toți partenerii noștri sunt designeri și producători importanți de modă pentru femei, cu producție proprie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei.

În fiecare an, perfecționăm modelele și colecțiile, încercând să păstrăm stilul Exclusive Jeans® - Frumusețea stilului tău.

Garanție

Hainele și încălțămintea noastră au o garanție legală de o lună!

Dacă apare un defect în perioada de garanție (exclus produsele cu defect survenit în urma unei utilizări neadecvate), vom prelua toate taxele de curierat și vom repara sau înlocui articolul complet GRATUIT.

LIVRARE ȘI RETURNARE

Comentarii

Recenzii ale clientilor