Înapoi  |   Home  »  Îmbrăcăminte  »  Cardigane si pulovere  »  Cardigan cu glugă Ambition

Cardigan cu glugă Ambition

Înapoi
Art.№: 72012

Produsul este deja vândut, permiteți să vă informăm, prin e-mail când îl primim din nou sau să vă oferim un produs similar.

Cardigan lung cu glugă și șnur pe lateral.

Cardiganul are două buzunare și efect nefinisat la extremități.

  • Material: Acryl
  • Stil: Casual
  • Sezon: Toamnă, Iarnă
0.0/5 Bazat pe 0 evaluări

Produse similare

Știați că...

Exclusive Jeans® se află pe piața bulgară de modă pentru femei de peste 17 ani. Influențat de stilul de stradă, de dorința de personalitate și de cele mai noi tendințe vestimentare, Exclusive Jeans® se străduiește să inspire clienții să se reinventeze și să își creeze propriul stil unic.

În decursul acestor ani și a sutelor de mii de clienți oferă, partenerilor și clienților noștri, încrederea în produsele noastre pentru a purta tendințele actuale ale modei, dar întotdeauna cu propriul stil unic. Toți partenerii noștri sunt designeri și producători importanți de modă pentru femei, cu producție proprie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei.

În fiecare an, perfecționăm modelele și colecțiile, încercând să păstrăm stilul Exclusive Jeans® - Frumusețea stilului tău.

Garanție

Hainele și încălțămintea noastră au o garanție legală de o lună!

Dacă apare un defect în perioada de garanție (exclus produsele cu defect survenit în urma unei utilizări neadecvate), vom prelua toate taxele de curierat și vom repara sau înlocui articolul complet GRATUIT.

LIVRARE ȘI RETURNARE

Comentarii

Recenzii ale clientilor